The Parkside

A brand new 3-room flat in Tseung Kwan O owned by a professional. While implementing our ideas, the interior was designed to correspond with fungshui. The living room features a long TV cabinet extending to the dining room as a long bench, and effectively co-opting the concrete wall, a natural wood dining table and metallic lights into its design. The master bedroom is a neat trick, with a large L-shaped wardrobe with hydraulic bed and bedside drawers. The home is designed to be natural and relaxed, and to uplift the quality of life of the owner.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s