The Parkside

A brand new 3-room flat in Tseung Kwan O owned by a professional. While implementing our ideas, the interior was designed to correspond with fungshui. The living room features a long TV cabinet extending to the dining room as a long bench, and effectively co-opting the concrete wall, a natural wood dining table and metallic lights into its design. The master bedroom is a neat trick, with a large L-shaped wardrobe with hydraulic bed and bedside drawers. The home is designed to be natural and relaxed, and to uplift the quality of life of the owner.

Greenery Place Tower 1 Project

A 768 ft flat with roof top interior project. Everything started from scratch, from flooring and wall demolishing, to furniture and lighting. A 3-room + 2-toilet apartment changed to a 2-room + 1 toilet + 1 walk-in closet design. With the release of a room area, the living room expanded dramatically and the expanded area becomes an art and mini garden corner for relaxation, wine tasting and a home office. All furniture, lighting and original art pieces were carefully created and selected.

DSC_9686 MDSC_9700 M